A médiában és a sportban, főként a futballban közösen dolgozva jutottunk odáig 2005-ben, hogy létrehozzuk a Careers Management Group ügynökséget, mely profi sportolók karrier építését végzi azóta is. Korábban éveket töltöttünk az RTL Klubnál, a Magyar Televízióban, rádióknál, újságoknál. Tanácsadóként is közreműködtünk, az elektronikus és online médiában, az írott sajtóban, sport és futball kluboknál. Vezető vállalatok irányítóinak, tulajdonosainak adunk a mai napig tanácsokat. Szorosabb üzleti kapcsolataink egész Európára kiterjednek és ezzel a háttérrel indítottuk el a CMG-t, mely mára valamennyi jelentős futballkultúrával rendelkező országban jelen van, és kiváló kapcsolatot ápol ezen országok vezető futball klubjaival, azok vezetőivel, munkatársaival, valamint partner játékosügynökségekkel. Tevékenységünk révén egy sor azóta sikeres karriert befutott válogatott sportoló jutott külföldi szerződéshez. Alapfilozófiánk, hogy önmagunk előtérbe helyezése helyett ügyfeleink listája, és ügyfeleink eredményei beszéljenek rólunk. Ügyfeleink menedzselése és a karrierépítés mellett nem szakadtunk el a médiától sem, ötleteink és tanácsaink alapján jött létre annak idején a csakfoci.hu (korábban pepsifoci.hu) nevű portál, amely mára a magyar labdarúgás vezető, mértékadó orgánuma lett. Emellett több tízmillós adományokat hozó jótékonysági rendezvényeket szerveztünk többek közt Michael Schumacher és világbajnok Forma-1-es pilóták vagy például Placido Domingo közreműködésével, és közösen dolgoztunk Rubik Ernővel és a Rubik Stúdióval a Rubik kocka Világbajnokság önálló lebonyolítóiként.

Kövesdi Viktor

Tulajdonos, Ügyvezető

"Büszkék vagyunk arra, hogy sportolóinknak, ügyfeleinknek semmi mással nem kell foglalkozniuk, mint azzal, amihez legjobban értenek. Ők teszik a dolgukat a sportpályákon és biztosak lehetnek afelől, hogy időközben a Careers Management Group munkatársai érdekeiket a legmesszebbmenőkig szem előtt tartva képviselik őket minden olyan területen, ahol ők ezt igénylik."

Pataky Tibor

Tulajdonos, Ügyvezető

"Az elmúlt években kapcsolatrendszerünknek köszönhetően számos magyar labdarúgót segítettünk külföldi szerződéshez és elmondhatjuk, hogy ügynökségünk eddig Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Ausztráliában is, azaz összesen négy kontinensen képviselte sikerrel ügyfeleit. Filiozófiánk szerint játékosaink nem csupán az átigazolási szezon során számíthatnak ránk, hanem a mindennapokban is, és természetesen nem csupán sportkarrierjük során. "

Maróti Béla

Főmunkatárs

"Profi labdarúgóként megtapasztaltam milyen az, amikor nincs menedzser az ember mögött, mellett, vagy éppen van, de a nyújtott szolgáltatás nem megfelelő. Pontosan tisztában voltam vele, mikor befejeztem az aktív labdarúgást, hogy ezen a területen szeretnék tevékenykedni és remek lehetőségnek gondoltam a CMG által felajánlott partnerséget. Az elmúlt években megismertem ennek a munkának minden olyan elemét is, melyre játékosként kevesebb rálátásom volt. Örülök, hogy a pályákat járva azt tapasztalom a cég megítélése, elfogadottsága kiemelkedően jó, remek érzés egy ilyen csapat tagjaként a futballban, a futballistákért dolgozni."

Németh Orsi

Titkárságvezető

"A cég alakulásától kezdve részt veszek a munkában, de a tulajdonosokkal előtte is éveken át dolgoztam más projekteken. Azt gondolom a CMG legnagyobb erénye a hosszútávú kiszámíthatóság, a folyamatos és tervszerű munka, és az külön öröm, hogy mindez jó hangulatban, feszültségektől mentesen zajlik. Jó látni, ahogy a cég fejlődik, és jó látni az újabb és újabb sportoló generációk sikereit."